20:46 – 20:50 Uhr (4 Min.): MC stellt JYJ vor
20:50 – 21:00 Uhr (10 Min.): JYJ performen “Empty” und “Get Out”
21:00 – 21:06 Uhr (5 Min.): JaeJoong’s “Just Another Girl” MV
21:06 – 21:11 Uhr (5 Min.): JaeJoong performt “Just Another Girl”
21:11 – 21:17 Uhr (6 Min.): “Only One” MV
21:17 – 21:27 Uhr (10 Min.): JYJ Talk Time
21:27 – 21:37 Uhr (10 Min.): JYJ bringen den Fans die Tanzschritte von “Only One” bei
21:37 – 21:42 Uhr (5 Min.): JYJ performen “Only One”

————————————————

8.46 pm – 8.50 pm (4 mins): MC introduces JYJ
8.50 pm – 9.00 pm (10 mins): JYJ performs “Empty” and “Get Out”
9.00 pm – 9.06 pm (5 mins): Jaejoong’s “Just Another Girl” MV
9.06 pm – 9.11 pm (5 mins): Jaejoong performs “Just Another Girl”
9.11 pm – 9.17 pm (6 mins): “Only One” MV
9.17 pm – 9.27 pm (10 mins): JYJ Talk Time
9.27 pm – 9.37 pm (10 mins): JYJ teaches “Only One” Dance Steps
9.37 pm – 9.42 pm (5 mins): JYJ performs “Only One”

Picture Credit: Amy_the6002
Info via: @chloe6002
German trans by: Xiah Shining Star Germany
Shared by: JYJ3 + Xiah Shining Star Germany